جدیدترین اخبار :
  • آمادگی استان جهت تسهیل سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در چابهار/ توسعه سواحل مکران از تاکیدات رهبر معظم انقلاب و برنامه هفتم توسعه/ بررسی زمینه‌های سرمایه‌گذاری فعالان اقتصادی یزد در چابهار/ تشکیل دبیرخانه مشترک یزد و چابهار جهت توسعه سواحل مکران
  • چابهار؛ گنج پنهان ایران که نقشه تجارت اوراسیا را دگرگون می‌کند
  • ۵ پیشنهاد کلیدی ایران برای توسعه همکاری‌های ترانزیتی و لجستیکی
  • قدردانی مدیرعامل منطقه آزاد چابهار از تدبیر دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد در تغییر نحوه تخصیص ارز و اجرایی شدن رویه‌های واردات خودرو
  • نشست بررسی مشکلات و رفع موانع و محدودیت‌های تولید و صادرات از منطقه آزاد چابهار

هند و آسیای مرکزی کارگروه مشترک در مورد «بندر چابهار و افغانستان» تشکیل می‌دهند

اقتصادی | تاریخ خبر : 0/11/09 | تعداد بازید :3206
نخست‌وزیر هند گفت که هند و آسیای مرکزی دغدغه و اهداف یکسانی برای امنیت منطقه دارند و نگران تحولات افغانستان هستند.

رسانه‌های هندی از برگزاری نشست مجازی نارندرا مودی، نخست‌وزیر این کشور با سران کشورهای آسیای مرکزی خبر دادند.

این نشست با حضور مودی و سران کشورهای ازبکستان، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان و ترکمنستان برگزار شده است.

در این نشست که به مناسبت سی‌امین سالگرد روابط دیپلماتیک هند با کشورهای آسیای مرکزی برگزار شد، توافق شده است تا کارگروه مشترکی در سطح مقامات ارشد این کشورها در مورد استفاده از بندر چابهار و موضوع افغانستان تشکیل شود.

نخست‌وزیر هند در این نشست گفته است که هند و آسیای مرکزی دغدغه و اهداف یکسانی برای امنیت منطقه دارند و نگران تحولات افغانستان هستند. به‌گفته او، همکاری هند با آسیای مرکزی در این زمینه برای امنیت و ثبات منطقه اهمیت دارد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل